Legea lui Poe

Oct 21, 2008


Vi s-a intamplat vreodata sa gasiti pe un forum un strigat de ajutor si o poveste extraordinara?
Atat de extraordinara in fond, sau controversata, incat in cel mai scurt timp thread-ul se umple de postari ingrijorate?

Nu v-ati intrebat vreodata in acele momente induiosatoare, daca la celalalt capat al internetului nu se tavaleste persoana respectiva pe jos de ras, fiindca o ia toata lumea in serios?

That, ladies and gents, is a troll. Pentru doritori de lectura suplimemtara si lacrimi de ras racomand siteul [Flame Warriors] de Mike Reed. Daca troll-ul cu pricina pretinde a fi un credincios infocat, fundamentalist, avem de-a face cu Legea lui Poe (a nu se confunda cu poetul omonim):


"Without a winking smiley or other blatant display of humor, it is impossible to create a parody of Fundamentalism that SOMEONE won't mistake for the real thing."

"Fara un smiley sau alt indiciu de umor este imposibil sa creezi o parodie a fundamentalismului, astfel incat CINEVA sa nu o confunde cu adevarul."
Pe de alta parte, daca chiar avem de-a face cu un fundamentalist ridicol, lumea va crede ca este de fapt o parodie. Nobody can be that stupid, right?

Dificila situatia.



Incercati sa va dati seama, daca urmatorul thread(click the link) a fost pornit de un Poe, sau de o persoana sincera.

2 comments:

Unknown said...

To find a greater exposure for your facebook account, Persons expend bucks to Buy Facebook Followers to very easily obtain exposure online. buy face book follower

Post a Comment

** Win a Prize! **

Cum castigi si tu o stergere?

E usor! Trebuie doar sa postezi spam, romane, texte copiate sau atacuri la persoana.
Mult succes! :P