Evadare din iad

Nov 3, 2008


Membrii Westboro Baptist Church, secta crestina ajunsa in atentia mediei americane cu proteste anti-homosexuale si anti-americane ("God hates fags!"), sunt in mare doar familia numeroasa a liderul bisericii, Fred Phelps, care dovedeste la fiecare ocazie ce crestin bun este. Dar nu numai atat!

De 3 zile incoace putem si citi, ce tata extraordinar este domnul Phelps! Pentru cine s-a intrebat vreodata, cum ar fi fost sa fi crescut intr-o familie fundamentalista, intr-o secta ciudata, care considera bombardarea inocentilor A-OK, sau pur si simplu in familia cea mai iubita din America, aveti ocazia sa aflati acum!

Nate Phelps, fiul lui Fred Phelps, a scris despre copilaria sa in Westboro Baptist Church.




SPOILER ALERT!




Are cateva mici critici de adus educatiei sale. Posibil faptul, ca era batut, abuzat si lasat cu traume psihologice de care inca mai sufera. Religia a fost o unealta a fricii si controlului, prin care sa justifice tatal atacurile violente. Acum Nate este ateu, dar inca se straduieste din greu sa scape de frica iadului.
Nate agrees with prominent atheist and scientist Richard Dawkins, who has said that religion can be “real child abuse.”
Ma marcheaza momentan cel mai mult povestea femeii din Somalia care a fost omorata pentru ca a fost violata (Sursa:TLP) insa acest interview ocupa cu siguranta locul 2.

PS: Don't forget your Irony Googles.

0 comments:

Post a Comment

** Win a Prize! **

Cum castigi si tu o stergere?

E usor! Trebuie doar sa postezi spam, romane, texte copiate sau atacuri la persoana.
Mult succes! :P