Mijloace de a-ti pierde instant credibilitatea

Feb 5, 2009

N-am cum sa nu-l mentionez pe krossfire aici, are un post genial:

Mijloace de a-ti pierde instant credibilitatea


Sa aplicam teoria si sa vedem care enivelul woo a lui tata (ma iau des de el, saracul... tot il iubesc, dar ce prostii spune...).

"1. Fa parte dintr-o misiune astrala . Nu are importanta din care sau a carui nebun, tu trebuie sa ai un grad intr-o misiune astrala. Repeta constant celorlalti ca esti un initiat, abereaza si afuriseste de fiecare data cand esti contrazis. Ai grija sa sustii ca exista dovezi incontestabile pentru : bilocatie, fantome, calatorii astrale, puterile curative ale urinei."

Inainte Mankind-Enlightment-Love si dupa aceea Quilin Gong. Are o carte cu vindecarea prin urina si a vrut sa o citesc!

"3.Fa parte dintr-o religie cat mai obscura sau cel putin fii cat se poate de habotnic in cazul religiei tale. Explica-le tuturor ca religia TA este cea corecta si ca teoria evolutionista este doar o conspiratie a oamenilor de stiinta pentru a-l discredita pe Iisus\Mahomed\Budha\Zoroastru\Joseph Smith \ Ra \ L.Ron Hubbard\Mos Craciun. Si sa fie clar : Dinozaurii au fost aruncati din arca de Noe pentru a induce in eroare ateii !!!"


Nu crede in evolutie fiindca i s-a spus altceva, mai precis: au existat pana acum 4 rase umane si noi suntem a 5-a. Rasele anterioare erau giganti si elevati spiritual si atlantizi etc. Evident ca ideea ca "se trage din maimuta" este inimaginabila.

"4.Sustine pseudostiinta de cate ori poti si incepe orice fraza cu ”S-a demonstrat ca….\ E stiintific recunoscut ca…”. In cazul in care ai de-a face cu un public sceptic aminteste aiurea nume de centre universitare precum Cambridge sau Oxford sau pur si simplu spune ”In California”. Un stat unde Schwarzie a guvernat doua mandate sigur sustine cercetarea pe pisoi extraterestri."

E un fan Deepak Chopra si a aberatiilor sale despre fizica cuantica si a lui Korotkov, un rus care are patentata o masinarie de vizualizat aure. Vrea sa preia reprezentanat pentu o firma cu diagnostricare in aure si sa vinda masinarii/ sau sa deschida o clinica. Mare fan homeopatie si energy healing. A crezut pe cuvant cand tipul de la Quilin Gong a facut un stage-show cand cica le-a vindecat pe niste tanti de cancer sau le-a micsorat tumoarele. E fan "The Secret".


"5.Incearca sa convingi lumea ca ai puteri supranaturale lipind constant linguri, carti de joc si bucati mici de plastic de corp si sustinand ca electricitatea statica nu exista. Explica-le ignorantilor inculti care nu l-au citit pe Zda-Vu-Shin ca singurul lucru real este bioenergia !"

Nu numai ca tine cursuri de energy healing, dar si pomeneste chestia asta partenerilor de afaceri fara indicatie din partea lor ca ar vrea sa auda despre asa ceva.

"8.Abereaza constant despre cum medicamentele sunt facute pentru a te otravi si despre cum leacul marilor boli s-a descoperit cu secole inainte de aparitia bolilor in sine. Militeaza impotriva oricarui tip de medicament si sustine ca medicina naturista este singura valabila. Cancerul se trateaza cu patlagina si namol si este provocat de ionii radioactivi din apa de la toaleta !"

Sustine ca bolile sunt cauzate de ganduri negative

"9.Adauga-ti o titulatura de gen ”Bioenergoterapeut” ”Homeopat licentiat” ”Levitator si maestru yoginic de gradul 3”. Ai grija sa ai si o bucata de carton stampilata de maestrul Kvandiri Bahu Bahu sau de vreun tepar ajuns recent in Romania."

Are diplome destule de cursuri de energie.

"12.Intotdeauna considera-i pe cei ce nu-ti impartasesc ideile niste imbecili incuiati sau in cel mai bun caz neinitiati , nestiutori,etc. Ai grija sa le spui asta de fiecare data cand apuca sa te contrazica."

I-am aratat video-urile lui AnonRa si tot ce a putut sa spuna e ca "abereaza" si "uita-te si tu cum vorbeste incontinuu".

16. Crede ca exista o conspiratie care vizeaza sa ascunda inventiile cu adevarat bune (adica aure si chestii naturiste) de ochiul publicului.

Punctaj: 7+1/15


4 comments:

Anonymous said...

Sustine ca bolile sunt cauzate de ganduri negative

Lasand la o parte tonu complet malitios,rautacios si pizmas :))

chestia cu "boli cauzate de ganduri negative" it's pretty true si o chestiune de timp pana va fi acceptata de baba geta de la tzara.[adica de scepticii urbani profesionisti]

traducere :

"ganduri negative" = emotii , stress.[sec21]
boli = somatizarea emotiilor si stressului.

cheers !

despre restu paragrafelor, no comment.

Nine said...

@ Anonymous:
Imi cer scuze pentru neclaritate. In afara de bolile psihosomatice, tata sustine ca raceala, cancerul, SIDA, si orice boala isi are originea in gandurile noastre, nu, ca in unele cazuri, in virusi sau bacterii.

Feb 6, 2009, 12:44:00 AM  

Anonymous said...

Au si universitate :)

"cursul de Alimentaţie naturală, astrologie şi sexosofie ţinut de Universitatea ELTA Bucureşti"

http://www.gandul.info/viata/sex-pe-paine-ce-vinde-un-roman-altor-romani.html?3931;3871287

Post a Comment

** Win a Prize! **

Cum castigi si tu o stergere?

E usor! Trebuie doar sa postezi spam, romane, texte copiate sau atacuri la persoana.
Mult succes! :P