Mergi cu evolutia la Londra

Apr 1, 2009

Image and video hosting by TinyPic


Iesind ieri de la British Council, am observat un poster pe care in primul moment l-am luat a fi ceva crationist. Inca sunt habarnista de ce Asociatia Umanista din Romania vrea neaparat sa foloseasca "Evolutionism" in loc de teoria evolutiei, dar prima impresie s-a rectificat repede si am aflat despre ce e vorba!

Calatorii pe grati- uhm... concurs, da. Concurs. Un concurs despre teoria evolutiei si sansa vietii de a tipa in fata lui Richard Dawkins* "I want ur babies!!ONE".

Sau, pentru fangirls tineri cu mai mult bun simt, sansa de a face o excursie"la Londra în perioada 4-14 iunie pentru a asista la conferinţe ştiinţifice şi filosofice consacrate “Anului Darwin” susţinute de personalităţi importante. De asemenea, vor fi vizitate muzee şi zone istorice renumite. Vor mai fi acordate şi numeroase alte premii care constau în cărţi, software, DVD-uri.Premiile vor fi decernate marţi, 11 mai."

Sweet.

Exista ceva de facut pentru scriitori, iubitori de teste si regizori. Hey, wait a sec! Cum ramane cu artistii plastici?

In orice caz, uitati-va si participati daca aveti timp; si daca se intampla sa castige cineva din blogosfera ateista vreau un jurnal de calatorie pe blogul respectiv!*sa nu va prind ca repetati zvonul. Nu stiu daca vine Dawkins.

0 comments:

Post a Comment

** Win a Prize! **

Cum castigi si tu o stergere?

E usor! Trebuie doar sa postezi spam, romane, texte copiate sau atacuri la persoana.
Mult succes! :P