Let's Do It, Romania! - Da, cara-te tu cu sacii de gunoi prin jepi

Oct 1, 2010

De cand am aflat pentru prima oara ca se face "Let's Do It!" si la noi in tarisoara, mi-am propus sa particip. N-a fost sa fie, am facut jepii mici in weekend cu 2 prieteni si ne-am trezit la Babe cu frumoasa surpriza de ceata, ploaie, vant si teleferic nefunctional. Noi care cica mai vroiam si la Omu. Dar, deh. Planul-i plan si hai la Omu. Dupa ratacit o ora printr-o ceata de-o tai cu cutitul, ca sa gasim macar primul marcaj spre Omu, si descoperirea a niste palcuri de blanita alba patata cu sange (Oh, bears. Nice.), am dat de salvamonti (in momentul acela credeam ca am ajuns din nou la Babe). Nu pot sa va spun cat am injurat in gand salvamontul, care statea la caldurica in pantaloni scurti in cabanusa lui moderna. Nu-mi imaginez nici cat ne-or fi injurat el in gand, fiindca am napustit asupra lui ca niste potai ude leoarca tocmai cand dadea cu mopul pe la intrare.

"Dar sa stiti ca nu merge telefericul." Gee, Sherlock. Thanks. Macar ne-a abatut din drum si am decis sa coboram via Piatra Arsa spre Sinaia.

Dupa acest coboras am un mare respect pentru Fratia Inelului. Sau, daca tot vine vorba, pentru toti aventurierii din cartile fantasy care stau cu zilele si saptamanile pe drumuri prin paduri si munti.

Si daca tot vine vorba de fantasy, in ultimele luni nu am prea dat de religie. In schimb, am avut parte de destule superstitii. Care dintre voi a auzit de CieAura? :)

5 comments:

ZDragomir (DumneZero) said...

CieAura Transparent Holographic Chips™ use a proprietary combination of homeopathic formulas consisting of intrinsic energies that affect positive health responses. CieAura Chips have the look of simple decals on the body or clothing and are totally non-invasive, without any chemical component. When placed along sensitive acupuncture meridian points, results such as increased energy, improved stamina, deeper, more restful nights, and other assorted reactions occur, depending on the program formula of the Holographic Chip and the related placement.

WTF?

Ati gasit asa povesti in munti?

Falvo said...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

Ghanima said...

ce tare "without any chemical component". deci daca nu au compusi chimici din ce sunt facute?

Krystal Barnett said...

Life-time Replacement is something which you barely find, as you Buy facebook reviews. Only a few excellent suppliers are offering this. buy facebook 5 star reviews

Post a Comment

** Win a Prize! **

Cum castigi si tu o stergere?

E usor! Trebuie doar sa postezi spam, romane, texte copiate sau atacuri la persoana.
Mult succes! :P