Legea lui Poe

Oct 21, 2008


Vi s-a intamplat vreodata sa gasiti pe un forum un strigat de ajutor si o poveste extraordinara?
Atat de extraordinara in fond, sau controversata, incat in cel mai scurt timp thread-ul se umple de postari ingrijorate?

Nu v-ati intrebat vreodata in acele momente induiosatoare, daca la celalalt capat al internetului nu se tavaleste persoana respectiva pe jos de ras, fiindca o ia toata lumea in serios?

That, ladies and gents, is a troll. Pentru doritori de lectura suplimemtara si lacrimi de ras racomand siteul [Flame Warriors] de Mike Reed. Daca troll-ul cu pricina pretinde a fi un credincios infocat, fundamentalist, avem de-a face cu Legea lui Poe (a nu se confunda cu poetul omonim):


"Without a winking smiley or other blatant display of humor, it is impossible to create a parody of Fundamentalism that SOMEONE won't mistake for the real thing."

"Fara un smiley sau alt indiciu de umor este imposibil sa creezi o parodie a fundamentalismului, astfel incat CINEVA sa nu o confunde cu adevarul."
Pe de alta parte, daca chiar avem de-a face cu un fundamentalist ridicol, lumea va crede ca este de fapt o parodie. Nobody can be that stupid, right?

Dificila situatia.Incercati sa va dati seama, daca urmatorul thread(click the link) a fost pornit de un Poe, sau de o persoana sincera.

3 comments:

xccc said...

Have you been inclined to get popularity shortly? Online community site Twitter can be the proper way for you. buy non drop twitter followers

Linda Cochran said...

To find a greater exposure for your facebook account, Persons expend bucks to Buy Facebook Followers to very easily obtain exposure online. buy face book follower

Post a Comment

** Win a Prize! **

Cum castigi si tu o stergere?

E usor! Trebuie doar sa postezi spam, romane, texte copiate sau atacuri la persoana.
Mult succes! :P